Om oss

Välkommen till Alice Hemtjänst & Läkemedelsservice AB

– tillsammans för en bättre vardag!

Vi på Alice Hemtjänst & Läkemedelsservice drivs av att kunna ge fin och omtänksam service till både unga och äldre personer som behöver det. Vårt mål är att vara den mest närvarande, flexibla och tillgängliga hemtjänsten i Nacka kommun.

Vi väljer våra medarbetare med omsorg för att kunna erbjuda kontinuitet och kvalitet i det dagliga arbetet.  Våra medarbetare har grundutbildningar såsom sjuksköterskor, undersköterskor eller vårdbiträden.

Våra medarbetare har flera års erfarenhet av omsorg och geriatrisk rehabilitering. Vi på Alice hemtjänst ser det som extra viktigt att ni som kund är nöjd med det arbete vi utför och att vi håller den standard och kvalitét som vi utlovar.

Företaget är etablerat i Nacka kommun och drivs av verksamhetsansvarig Madeleine Teghammer och samordnare Amira Riahi. På uppdrag av Nacka kommun bedriver vi hemtjänst, ledsagning för både yngre och äldre människor med funktionsnedsättning. Se vårat team under ”medarbetare”. Varmt välkommen till Alice Hemtjänst – tillsammans för en bättre vardag!

 

Alice Hemtjänst & Läkemedelsservice AB

Ektorpsvägen 4c
13147 Nacka
Telefon: 072-252 85 66
E-post: info@alicehemtjanst.se